Om Regnskab & Co.

Regnskab & Co, v/ Anna Marie Schelde Kragelund er en administrativ konsulent med udgangspunkt i effektivisering og optimering af de administrative opgaver, herunder tovholder på dit bogholderi og regnskab. Lønbehandling og indberetninger til offentlige myndigheder er en stor del af Regnskab & Co.

Når du starter op med et firma, så er det vigtigt at der fra start kommer fokus på regnskabet. Hvis der ikke kommer styr på de basale ting fra start kan det blive utrolig dyrt på sigt. En administrativ blæksprutte som mig koster ikke alverden når først det hele er kørt i stilling. Tror det er en fejl mange gør, de vil spare penge og klare bogholderiet selv. Jeg starter jo heller ikke ud med at skifte olie på min bil, fordi jeg mener det er for dyrt at køre forbi mekanikeren. Jeg kan sikkert sagtens gøre det, men tænk hvis jeg kom det forkerte olie på eller ikke fik bundproppen spændt ordentlig! – Det ville blive dyrt for mig.

Regnskab & Co. arbejder indenfor mange brancher, og det gør også at der er mange værktøjer i blækhuset så der løses mange forskellige administrative og bogholderimæssige opgaver.

Jeg har den force at jeg har mange års erfaring med flere forskellige ting, samt at jeg har fantastiske samarbejdspartnere som jeg kan drøfte opgaver med, hvis jeg ikke selv lige har løsningen. Men der bliver også meldt ærligt ud hvis jeg ikke har den kompetence der efterspørges. Ærlighed er en meget vigtigt ting i mit arbejde.

Som i mange andre brancher handler Regnskab & Co. ydelser især om tryghed.  Man får jo en stor viden om virksomhederne, især de ejer ledede. Her er det vigtigt at man hele vejen har integritet for der er også ting fra den private husholdning man kan få kendskab til. Man er med i mange ting, men det er så stor en gave at få lov til at være en del af hele ”pakken”, for man får jo næsten flere nye familier rundt omkring.

Regnskab & Co får hovedsagelig nye opgaver gennem netværk. Det betyder alt at man har et netværk der sparker røv. Bagsiden er at jo flere opgaver jo mindre tid er der til at netværke fysisk. Men det bliver prioriteret så godt som det kan.

Har du ikke arme nok i din hverdag, så kan du måske bruge en af mine!