Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  amk@regnskabogco.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[  Regnskab & Co  ]
[  Uhrevej 15  ]
[  6064 Jordrup  ]
Telefon: [  25 12 74 24  ]
Email: [  amk@regnskabogco.dk  ]

Servicetjek!

Hvor tit får du lavet service?

De fleste af os sørger for at få bilen til service, ganske enkelt fordi de fleste biler i dag selv beder om servicetjekket.

Skifter du selv olie på bilen eller kører du til fagfolk der lige nøjagtig ved hvilken olie der skal bruges?

Hvornår har dit bogholderi sidst fået service? Bruger du selv din fritid på at bogføre, lave løn og indberette moms? Er du selvstændig håndværker som hellere vil mure et hus end sætte tal ind i et bogføringsprogram?

Prøv et servicetjek!

Skriv til: servicetjek@regnskabogco.dk med en kort beskrivelse af dit firma med CVR nr., hvor lang tid du bruger på bogholderi/administration, samt hvor mange år du selv har stået for det administrative. Så sender jeg et tilbud på et servicetjek!

Regnskab & Co laver et uforpligtende servicetjek!…

Servicetjek! indeholder:

Samtale omkring virksomheden, hvem er du, hvad er dine ydelser eller produkter, hvad er din kerneforretning.

Samtale med gennemgang af håndtering af bogholderiet og procedurer i dag.

Gennemgang af systemer

Hvad har du brug for nu og i fremtiden?

Efter vores møde, laver Regnskab & Co. en handleplan for evt. forbedringer til netop din virksomhed.

At lave om på noget der virker er ikke hensigten, men hvis der er procedurer der kan automatiseres eller gøres anderledes så det sparer dig tid og du kan koncentrere dig om din kerneforretning, så sender jeg forslag til løsninger netop til din forretning.

Der er ingen grund til at blive skaldet!!

Sidder du og hiver dig selv i håret, fordi momsfristen nærmer sig – Der er ingen grund til at blive skaldet før tid. Regnskab & Co står klar med hjælpen hvis det brænder på.

Skriv til amk@regnskabogco.dk – eller ring på 25 12 74 24 – så sørger vi for at du beholder håret og hårfarven!

 

 

Satser i 2021

Satser for skattefrie kørepenge og diæter for 2021 kan du finde her:

  • 3,44 kr. pr. km for kørsel til og med 20.000 km årligt
  • 1,90 kr. pr. km for kørsel ud over 20.000 km årligt

Bruger du cykel, knallert, elløbehjul eller scooter til transport i arbejdsgiverens tjeneste udgør det skattefri beløb på 0,54 kr. pr. km.

Diætsatserne er forhøjet en lille smule og udgør nu følgende:

  • Kost, pr. døgn, 532,00 kr.
  • Logi, pr. døgn, 228,00 kr.
  • 25 %-godtgørelsen, pr. døgn 133,00 kr.

Du kan få fradrag for småfornødenheder, hvis din arbejdsgiver ikke dækker disse udgifter. Småfornødenheder er for eksempel en kop kaffe, en avis eller en busbillet.
Du kan få fradrag for 25 procent af standardsatsen for kost. Det gælder også, hvis du har fået fri kost på rejsen.
Hvis din arbejdsgiver udbetaler mindre end 133,00 kr., kan du få fradrag for differencen. Hvis din arbejdsgiver for eksempel udbetaler 80 kr. pr. døgn, kan du få fradrag for 53,00 kr. pr. døgn.
Hvis du har fået skattefri rejsegodtgørelse efter standardsatserne, kan du ikke også få 25-procents-godtgørelse.

Udbetaler arbejdsgiveren ikke godtgørelsen, kan medarbejderen ved sin indkomstopgørelse fratrække et tilsvarende beløb som et lignings mæssigt fradrag.